Murnturb

Feeds

Terkini di Nuffnang

There was an error in this gadget

19 May 2010

JAWAB TAG

Assalamualaikum... untuk pertama kalinya saya dapat tag daripada Leeza kepada JiwaKacau/Blur kepada saya. Mulanya saya tak perasan pasal tag ini, sehinggakan Blur tinggalkan jejak kat sbox. Nak kata gumbira memang ada sebab 1st time kene tag, nak kata blur pun ada sebab tak tau nak jawab apa. Ada baiknya saya teruskan kepada soalan yang diajukan.

















1). Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?

Tentang balasan... Tuhan saja yang balas, untuk si kawan tersebut kita doakan supaya dia berubah.... 

2). 6 orang di hati anda?

Suami, anak, anak, mak, bapak, (anak ke-3 kot kalau ada rezeki)

3). Anda rasa anda comel?

Tiada komen

4). Single or taken?

Bersuami dua orang anak..(baca habis, jangan baca sampai ...orang)(2 orang anak kandung bersama)

5). Blog yang anda suka?

Saya baru lagi dalam dunia blog, biasanya blog tentang rumah tangga/keibubapaan/

      info berguna/jahitan/masaka/ apa yang ada dalam blogroll setakat ini.

6). Adakah bilik anda kemas setiap hari?

Insyah Allah kemas, dapat pahala tau!

7) Lagu terakhir yang anda dengar?

Smile- pakcik kracker

8). Last text message?

Pesan suami jika balik kerja tolong belikan barang yang telah di"list"kan

9). Last phone call?

T/hari tadi tanya dah makan ke belum

10). Hari terakhir anda menangis?

Tak ingatlah... bukan tak nak jawab

11). List lima color favorite anda?

Hijau, biru, kuning, oren, "pepel"

12). Orang terakhir anda ber-YM?

Saya tak ada YM

13). Game paling anda suka?

Bomber man/ Bomber man Gokart

14). Adakah anda peminat MCR?

Boleh tahan juga

15). Apa perasaan anda jawab tag ni?

Gembira pada mulanya, tapi bila menjawab dah macam ambil spm.

16). Anda rasa tag ini best?

Best jugak, tapi bab nak jawab tu yang.....

Tag lagi 10 orang

Yang kene tag ni kalau suka kira ok lah kan?! Yang tak suke apa boleh buat lah kan?!

CaLoN-cAlOnNyA.........


............ hari ni tak buat entri, Insyah Allah esok kalau ada masa.

5 comments:

umialya said...

Mula td akak baca pelan2.. tiba2 terbaca yg ni 'Bersuami dua orang'. terhenti seketika.

Upanya ada tertulis anak kt blkg tu.. suspen2

Nur Hawa Mohd Zin said...

tq...nanti awe buat nye..

miss dilla said...

ouh. da penah buat. heee.

http://alladilla.blogspot.com/2010/04/jawab-menjawab.html

asmariamy said...

salam semua, di sini saya nak buat penambahan/pembetulan soalan (no.4) bukan suami saya yang beranak 2, maksud jawaban tu anak kandung bersama, kenapalah tak terfikirkan akibat jawaban tu.... kejap lagi saya ubah, k...

Hawa: terima kasih...

Dilla: tu lah pasal, kerja rumah nakbuat, layan anak, urus suami, blog lagi... ini pun mujur boleh juga curi masa update blog kalau tak....

apa pun terima kasih kepada semua

ellis suriyani said...

jom bace entry ellis..ellis de simpan something kat celah kangkang...hahaha

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP