Murnturb

Feeds

Terkini di Nuffnang

01 May 2010

Bagaimana memikat suami

Untuk memenangi hati suami adalah dengan mengikatnya dengan masakan yang lazat yang disediakan oleh isteri(Bukan dengan cara syirik). Ini akan membuat suami selalu mengingati isteri terutama bila perut dah lapar.
Amatlah rugi bagi seorang wanita yang begelar isteri  tidak tahu memasak. belajarlah memasak pelahan-lahan lama-lama jadi pandai jua.

Bukan itu sahaja, entry kali ini adalah topik yang agak penting untuk menambat hati suami yang tersayang. Jika isteri mampu membuat suami terlantar kepuasan setiap kali selesai hubungan intim adalah idaman bagi setiap lelaki yang begelar suami, ini akan membuatkan si suami sentiasa merindui si isteri dan akan sentiasa mahu berdampingan dengan isteri. Terdapat banyak panduan dan tip-tip untuk "gari" hati mereka, mari kita kupas satu persatu:

Lelaki memang suka diurut
bukan wanita sahaja yang suka dibelai dan diurut perlahan, lelaki juga suka bila diurut dengan lembut. Usaplah perlahan-lahan lagi lembut, urutlah suami kerana keletihan bekerja seharian.

Bangkitkan suami dengan ciuman lembut
Kebiasaannya suami bangun tidur kerana jam loceng(dahulu) telefon bimbit(sekarang) yang telah dikunci pada malamnya. Cuba bangkitkan suami denga ciuman di bibir dan kawasan sensitif suami seperti di mata, telinga. Cara ini sangat unik daripada kebiasaannya dan suami pastinya bersemangat untuk bangun.

Bersuara semasa hubungan intim tapi biar lembut
Tidak salah untuk isteri bersuara dalam melakukan hubungan, tapi kena jaga 'volume' dengan ini suami akan lebih ghairah.

Suasana malap
Ramai isteri ingat bila suami dah matikan lampu mesti suami sudah tidak berselera melihat tubuh isteri sebenarnya tak lah sampai macam tu sekali, cuba buat variasi dengan buka jendela biarkan cahaya "sayup' bulan menerjah ke bilik, boleh juga gunakan lampu tidur yang lembut. Pastinya suasana yang tak berapa terang ini akan menonjolkan betuk, alur, lekuk tubuh anda mungkin anda tak perasan tapi suami perhatikan anda dengan penuh....

Rawat kecantikan anda sebelum rawat "servis"
Rawatlah kulit dan wajah anda, jangan asyik dengan "pesen" lama dengan bedak sejuk setebal salji, seputih opera cina, bukan tak boleh tapi sesekali rawatlah dengan mebuat rawatan kulit. Sapu lah losyen yang baik tidak semestinya mahal. Suami akan tergoda dengan isteri yang berkulit licin dan lembut untuk kesekian kalinya.

Nikmati malam dengan aman dan lapang
Sesekali ajaklah suami duduk di laman rumah atau di beranda, duduk berdua-dua'an sambil mengusap manja antara satu sama lain pastinya mengundang semula kenangan muda-muda dulu. Nikmatilah malam yang penuh erti.

Siapa lagi yang akan menjaga suami jika bukan isteri kesayangan suami, diharap perkongsian ini akan membawa makna yang berjuta dan baik kegunaannya Insyah Allah...


Tip-tip lain yang anda minat:
Panduan elak anak hilang di tempat awam
Panduan isteri solehah
Doa untuk anak

Ketahuilah maksud nama anak:
Nama Islam anak lelaki - A
Nama Islam anak perempuan - S,T,U,W,Y,Z

3 comments:

Mommyyus said...

muahaaa...tips berguna ni.

asmaria said...

hee hee hee.... (tersipu malu...)
^6^

lovelywa said...

yup..gud info..tp cam segan plak nk buat..heheh..tp demi suami..buat gaklah..wahaha

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP